Pojo Pensionärer

Program 2022

Måndagar kl. 10.00 fortsätter vi att gå/stavgång med start från Pojo torg. 

Under sommaren spelar vi också boccia i rinken nedanom Brandstationen, där staden utmärkt spelplan. Torsdagar kl. 10.00 (ej 21.07)

Vi blev infomerade om  Frisbeegolf i Gumnäs 11.07 kl. 10.00, med 3 informatör på den nya banan, detta var närmast för nybörjare. Vi var 14 medlemmar som deltog, vi kommer att komma igen. Ingen disk försvann första gången.

Vi deltog med 14 medlemmar och 3 instruktörer, detta kommer att ge mera, Gumnäs har 2 banor, en för nybörjare och en för mera kunniga. Kontakta Frank om ni är intresserade då vi kommer att i små grupper börja också med detta.

Närmast 50 personer i Skarpkulla 19.07 med musik, allsång, lunch och trevlig samvaro, tillsammans med Lojo Seniorer. Tack till er alla för en trevlig samvaro.

Tack till Er Alla som deltog i vår sommarfest i Skarpkulla, speciellt hälsningar till Lojo Seniorer som deltog samt till Karina som höll sång, musik och Allsång samt våra medhjälpare i köket.

Intresserade av vattengymnastik, fredagar kl. 14.30 är vi nu i Ekenäs simhall, bedes ta kontakt med Inga Heerman om ni vill komma med igen i höst

Vår föreningen har via Raseborgs stad, kommit med i programmet Kraft i åren, vilket vi är mycket glada över. Hälsomotion för äldre som bor hemma. Vi får hoppas att det också syns i hur stadens politiker agerar för oss seniorer.

08.11 Höstmöte med val enligt stadgarna. Anmälan till julfest samt reservering av SPF kalender för 2023. Några förändringar kommer inför nästa år.

13.12 Julfest, med julmiddag och bla. Lucia besöker oss, Julgubben besöker oss.

Anmäl till Frank  om deltagande. Föreningen bjuder i år på jullunchen.

10.01.23 Karin Cederlöf besöker oss, medlem i Välfärdsområdet i VN, berättar om lagsstiftning för äldre, samt juridiken runt detta

Välkomna alla, också nya intresserade medlemmar till vår förening.

Du berhöver inte vara medlem för att komma med och se och uppleva våra aktiviteter, men om du sedan verkar vara intresserad så välkommen med.

Föreningens bankkonto: FI 5840558820001542. Kom ihåg medlemsavgiften.

Sköt om varandra och håll kontakt. Trevlig fortsättning på hösten.